Cenik:


STORITEV
1 dan
2 do 7 dni
7 ali več dni
Nočitev z zajtrkom/oseba na dan
30,00-40,00€
30,00-40,00€
-10%
Polpenzion/oseba na dan
\
45,00-50,00€
-10%
Polni penzion/oseba na dan
\
50,00-55,00€

-10%


Nudimo popuste za kopanje ter wellness in zdravstvene storitve.

Popusti za otroke:

do 3. leta starosti je storitev brezplačnaNamestitev


V zelenem objemu Kočevskega roga, vinorodnih goric in reke Krke se ponujajo številne možnosti za oddih, aktivne počitnice in wellness doživetja. Uživate lahko v pohodništvu in kolesarjenju; obiščete vinorodne gorice, sadjarsko ali zeliščarsko kmetijo, doživite posebnosti pristnega naravnega okolja ali razkrivate zaklade izjemne in še ohranjene kulturne dediščine.

V zimskih mesecih se lahko predajate zimskim radostim na bližnjem smučišču Bela, skozi vse leto pa vam Terme Dolenjske Toplice nudijo številne wellness storitve, ki bodo nahranile vašo dušo in okrepile telo.

Okolica ponuja tudi različne možnosti športnega udejstvovanja; kot so tenis, vožnja s kajakom in kanujem, urejeno lokostrelsko igrišče, trim steza, organiziran rafting po brzicah reke Krke, polet z jadralnim padalom ali letalom, poligon za paintball, ribolov in jezdenje konj. Za otroke pa na željo organiziramo vodeno ježo s ponijem ali osličkom.

Gostišče Kolesar (***) vam ponuja udobje v sedmih sobah, pri čemer se lahko odločite za bivanje na bazi nočitve z zajtrkom, polpenziona ali polnega penziona, za najem oz. dnevni počitek v eno, dvo ali troposteljni sobi.


Vse namestitve ponujajo stilno opremo z dekoracijo v modri, oranžni, zeleni ali rumeni barvni različici in imajo kopalnico s tušem, LCD-TV, klimo, brezžično omrežje ter veliko teraso v eni dvoposteljni sobi. Vse sobe imajo pogled na pristno zeleno vaško okolje in obronke Kočevskega roga.Copyright © 2009 Gostišče Kolesar
tel.:+386 (0)7 30 65 003